Versatile DeltaTrack

Loading...

A kanadai Versatile 1966 óta gyárt traktorokat winnipegi gyáregységében. 70.000 négyzetméteren rendelkezik gyártócsarnokokkal, összeszerelő üzemekkel és kutatás-fejlesztési bázissal. A Versatile ezen felül 16 hektáron aszfaltozott és szántóföldi tesztpályát tart fenn.

A Versatile volt a az első cég a világon, ami sorozatgyártásban készített törzscsuklós négykerék-hajtású traktorokat, 1966-tól. A több mint 50 éves folyamatos traktorgyártás során, a Versatile traktorokat mindig egyszerűen kezelhető, könnyen karbantartható és szervizelhető eszközöknek tervezték. A világszerte a strapabírásáról és megbízhatóságáról ismert Versatile négykerék-hajtású traktorok, az ipar vezető beszállítóit használja, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt minimális üzemkiesés mellett. A Cummins az egyedüli motor beszállítója a Versatile márkának, egy sikeres együttműködés, ami közel 50 éve fejlődik.

Miért Versatile DeltaTrack?

  • A DeltaTrack egy úgynevezett „pozitív hajtást” használ, mellyel csökken a súrlódás, a hő és a kopás. A heveder csúszását kizárja a körmös kapcsolat a heveder és a hajtókerék között. A DeltaTrack esetében 6,5 köröm kapcsolódik egyszerre a hajtókerékhez ezzel kiküszöbölve a hajtókerék és heveder közti csúszást. A DeltaTrack használja a piacon elérhető legnagyobb, 8,5 coll széles körmöket, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.
  • Kéttengelyű bogie rendszer –A méretes középső görgők nem állandóan futnak egy vonalban a tengellyel vagy a hajtáslánc egységeivel annak érdekében, hogy javuljon a menetkomfort és a traktor élettartama. A poliuretán bevonat drasztikusan csökkenti a középső görgők kopását és karbantartás igényét a gumi borításhoz képest. A kétirányú ingamozgás kiváló teherelosztást biztosít és csökkenti a terhelési csúcsokat.
  • Nyomaték optimalizálás. Ez az egyik kulcsa az új 2018-as DeltaTrack sikerének. A Versatile mérnökei időt és energiát nem kímélve dolgoztak a hajtáslánc fejlesztésén, beleértve a legendás külső szerelésű bolygóműves véglehajtást és létrehoztak egy új traktorsorozatot, ami nagyobb vonóerőt és több talajra leadott teljesítményt biztosít…akár 15%-kal többet.
  • A DeltaTrack rugózott fülkéje a járószerkezet optimalizációjával együtt a piac legjobb menetkomfortját nyújtja. A fülke négypontos rugó-lengéscsilapító rendszeren nyugszik, ezt egészíti ki a finomhangolt stabilizátor egység, ami kiküszöböli a rázást és a billegést. Kombinálva a Versatile kéttengelyű bogie rendszerét a rugózott fülkével, egyedülálló egység jött létre, amivel a DeltaTrack kiemelkedik a hevederes járószerkezetű traktorok piacán.
  • 15 literes Cummins motor. A Versatile kizárólag a Cummins motorait építi traktoraiba. Hatalmas erejű és nyomatékrugalamsságú erőforrások
  • CAT TA22 powershift vátó. A CAT váltója a mezőgazdaságban és az építőiparban, bányászatban is bizonyított már. Robusztus szerkezet, számos piactársánál akár 50%-kal nagyobb tömeggel. És ez a tömeg a hajtásláncban található!
  • Külső bolygóműves véglehajtás. Csak a Versatile használ a piacon külső építésű bolygoműves véglehajtást. Nincs szükség bonyolult, hatásfokot csökkentő lépcsős hajtóművekre, nehezen szervizelhető, vázon belüli véglehajtásra.
  • A vonórúd bekötési pontja a csuklópont mögött található. Ezzel a DeltaTrack optimálisan tudja leadni teljesítményét a talajra.

Hát ezért!

Versatile DeltaTrack